Sfeervolle locatie voor elke gelegenheid de Boerenzolder

dbz_tafel_panel2
Prachtige afgesloten zolderruimte voor o.a.: excursies, vergaderingen, trainingen, productpresentaties, enz

De Lange Hoeve beschikt over een sfeervol ingerichte Boerenzolder. De zolderkamer is een afgesloten ruimte en is uitermate geschikt voor excursies, vergaderingen, trainingen, productpresentaties, enz.

dbz_lounch_panel

Eventueel kunnen we ook een gethematiseerde activiteit voor je organiseren, zoals een kaas-, wijn- of portproeverij! De sfeervolle en besloten ruimte biedt plaats voor gezelschappen tot en met 50 personen.

dbz_tafel_panel1

High-tea

Voor € 14,95 p.p. kun je een heerlijk high-tea reserveren bij de Boerenzolder. Onze high-tea wordt per jaargetijde aangepast  en bestaat o.a. uit:
• onbeperkt thee (diverse smaken)
• brownies
• muffins
• bonbons
• sandwiches
• petit fours
• wraps

dbz_hightea3 dbz_highttea1dbz_hightea2

 

Arrangementen zijn mogelijk van woensdag t/m zaterdag. Graag minimaal 5 dagen van te voren reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Annuleren kan tot 2 dagen van te voren. Specifieke wensen kun je altijd met ons bespreken!

Het huren van de ‘Boerenzolder’ is ook te combineren met één van onze arrangementen en/of excursies. Huren van de zolder is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Als sluitingstijd houden wij 24.00 uur aan. Andere tijden in overleg.

Heeft u vragen of wilt u direct boeken?
Aarzel niet om ons even te mailen of te bellen met betrekking tot tarieven, speciale wensen en/of reserveringen of meer informatie over de ruimte in De Lange Hoeve!
Bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@boerenzolder.nl 

www.boerenzolder.nl

Ga voor een gethematiseerde dag naar Verrassende Vergader Vrijdag

dbz_highwine_noten dbz_verzamel1dbz_verzamel2dbz_kaasplank_gesorteerddbz_kaasplankje