Feestjes

Boven de oude koeienstal bevindt zich de Boerenzolder. Dit is een sfeervolle feestlocatie met verrassend veel mogelijkheden.


Bruiloft

De Boerenzolder is ook een unieke trouwlocatie. Je bruiloft wordt gegarandeerd een succes! De sfeervolle zolder biedt ruimte aan 100 gasten. Wij helpen je ook graag met je muzikale invulling van je trouwfeest bij ons. Maak gerust een afspraak voor een bezoek.

Genderen ligt centraal in Noord-Brabant en onze locatie is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A2, A27 en A59. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.


Kijk hier voor meer foto’s.

Kraamfeest

Wil je graag je kraamfeest organiseren buitenshuis? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Zelf kun je onbezorgd genieten van het feest en heb je alle tijd om met je gasten de nieuwe wereldburger te bewonderen.

Verjaardag/jubleum

Zowel voor je verjaardag of jubileum biedt de Boerenzolder volop mogelijkheden. Een receptie, diner of spetterende feestavond, wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Wil je gasten ontvangen met een kopje koffie of een glas prosecco? Vervolgens hapjes, diner of een buffet, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij helpen je ook graag met je muzikale invulling, is achtergrondmuziek voldoende of wil je liever een DJ?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze feestplanner en vertel haar  je wensen en wij maken een voorstel voor je op maat!

Bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@boerenzolder.nl

Voor de kleintjes hebben we een groot springkussen, het Castle Adventure 2 in 1 springkussen. Hiermee kunnen 3 kinderen tegelijk springen en er kan ook gegleden worden van de glijbaan.

Maak uw wensen kenbaar aan ons en we maken er samen een onvergetelijke dag van.

Voor meer informatie, speciale wensen en/of reserveringen bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@delangehoeve.nl