Assortiment

1_winkel

De winkel biedt u een groot assortiment aan natuurzuivere zuivel- en aanverwante producten. Boerenkaas, pronkend op de schappen achter het verkooppunt, is ons absolute hoofdproduct. Al het andere food en non-food staat eveneens uitnodigend opgesteld in wandrekken. Op de toonbank bevindt zich een proefplateau van nieuwe producten. U vindt bij ons, naast Jong tot en met Oud, kruidenkazen waaronder Bieslook, Brandnetel, Komijn, Mosterd Knoflook en Piri Piri. Onze specialiteiten zijn boerenkazen met Genderense Mix, Weide kaas, Notenkaas, Mosterd- en Bierkaas, maar ook andere zuivelproducten zoals melk en boerenyoghurt.

dlh_kaas_assortidlh_kaas_assorti2

Streekvlees

Streekvlees verovert steeds meer de markt, omdat het lekkerder van smaak is en een betere kwaliteit heeft dan goedkoper vlees in de supermarkt. Met streekvlees spelen we in op de trend naar eerlijk en exclusief vlees met een echte smaak.

dlh_worst

Streekproducten en Delicatessen

Tevens verkopen wij ook streekproducten o.a. mosterd, jam, alles in feestelijke potten, en een serie schitterende puur natuur frisdranken, bieren en wijnen. Worsten en heerlijke delicatessen zoals diverse nootjes en chocolade, maar ook meel voor het bakken van brood. Alles krakend vers en natuurlijk netjes verpakt.

dlh_bonbon_closeup

dlh_winkel_sjips

Decoratieve producten

Een speciale wand is helemaal ingericht met allerlei decoratieve materialen. Van houten kratten, kistjes, schaaltjes tot en met ronden en vierkante manden uit diverse natuurlijke materialen vervaardigd.

dlh_winkel_pannen

Kadopakketten

Kadopakketten worden naar jouw wens samengesteld of je maakt een keuze uit onze gethematisseerde pakketten. Kijk hiervoor op kadopakketten: www.delangehoeve.nl/kadopakketten/geschenkpakketten 

Vers gebrande pinda’s

De nootjes branden we zelf. Heerlijke gezouten pinda’s, vliespinda’s, cashewnoten, gekruide pinda’s en luxe mix.

dlh_noten_schap

Elke dag ligt er iets voor u te proeven op het proefplateau

delicatesse_proefpla

Naast al deze heerlijke delicatessen vind je ook kadopakketten in onze winkel. Dus ben je op zoek naar een origineel kado?

Ons team helpt je graag bij het samenstellen van een mooi kadopakket.

Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@delangehoeve.nl