Kazen

kaassnijden_dlhExperimenteren en innoveren

Elke dag proberen we onze kazen nog lekkerder te maken. We maken veel speciale kazen, want we geloven dat specialisme onze toekomst is. Het betekent ook dat we veel experimenteren. Bijvoorbeeld met nootjes en bier. Uit eigen streek natuurlijk, want er staat hier een heus bierbrouwerijtje in de buurt!

Maar we maken natuurlijk ook verschillende varianten Gouda boerenkaas. Van Jong tot en met Oud. Én niet te vergeten heerlijke kruidenkazen, waaronder Bieslook, Brandnetel, Komijn, Mosterd Knoflook en Piri Piri. Onze specialiteiten zijn boerenkazen met Genderense Mix, Weide kaas, Notenkaas en Mosterdkaas. En we zijn nog niet klaar, er komen almaar nieuwe overheerlijke varianten bij!

Bestelling thuis bezorgen

Je bestelling thuis laten bezorgen is ook mogelijk! Stuur een e-mail met je naam, adres, telefoonnummer en je bestelling naar info@delangehoeve.nl of doe je bestelling via de telefoon. Vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Bekijk al onze boerenkazen in de categorieën Gouda Boerenkaas, Kruidenkazen, Speciale kazen en Brie.

Boerenkaas  is beschermd

Niet zomaar alle kaas mag Boerenkaas worden genoemd. Daarvoor zijn er verschillende beschermingsvormen voor Boerenkaas.

Merkenrechtelijke bescherming Echte Boerenkaas

Het woord- en beeldmerk ‘Echte Boerenkaas’ zijn in de Benelux merkenrechtelijk beschermd. Het logo wordt toegepast op alle collectieve communicatie en promotie voor extra herkenbaarheid.

 
 
 
 
 
 
 
 
Bron: www.boerenkaas.nl

Laat je vrijblijvend informeren naar het assortiment bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@delangehoeve.nl

kaas_assortiment_dlh