Sfeervolle locatie voor elke gelegenheid

HIGH-TEA • HIGH-WINE

Boerenzolder De Lange Hoeve is een sfeervolle ruimte en een ideale plek om gewoon even lekker bij te kletsen met je vrienden of vriendinnen onder het genot van een high-tea of een high-wine. Wij hebben voor jou een heerlijk high-tea en high-wine arrangement samengesteld.

HIGH-TEA

Voor € 14,95 p.p. kun je een heerlijk high-tea arrangement reserveren bij de Boerenzolder.

HIGH-WINE

Of een heerlijke high-wine voor maar € 17,50 p.p.
Kijk hier voor meer informatie over High-tea • High-Wine

VERGADEREN • WORKSHOP

De Boerenzolder is een multifunctionele ruimte en is organisch ingedeeld in drie zones waaronder een vergader-, lunch- en loungeruimte. Daarnaast kunnen we je veel werk uit handen nemen door het verzorgen van koude en warme hapjes, een kaasplank met verse nootjes, koffie met gebak, een boerenlunch of een van onze winterse buffetten.

Audiovisuele apparatuur en WIFI zijn aanwezig. Wil je reserveren of heb je speciale wensen, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kijk hier voor meer informatie over Vergaderen • Workshop

EXCURSIE • ARRANGEMENT

Een super interessante dag beleef je bij ons op Kaasboerderij De Lange Hoeve. Bekijk en ervaar hoe het allemaal reilt en zeilt bij ons op het bedrijf. Tijdens een excursie kun je het hele proces volgen. Van het melken van de koeien tot en met het kaasmaken toe.

THEMADAGEN

Je kunt de dag compleet maken wanneer je kiest voor een bepaalde themadag. Zo hebben we een Stoere Boeren Woensdag, Dappere Doeners Donderdag, Verrassende Vergader Vrijdag en een Super (ont)Spannende Zaterdag. De themadag bevat een compleet arrangement en is op elke woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag te boeken.

Kijk hier voor meer informatie over Excursie • Arrangement

HAPJES • BUFFET

Voor intiem met je tweetjes of een grote groep maken we graag kleine luxe hapjes of een heerlijk winterbuffet voor je klaar met o.a. een goed gevulde, stevige erwtensoep en een lekkere smeuïge boerenstamppot.

Combineer het met een De Lange Hoeve excursie, je eigen workshop, een vergadering, een high-tea, een high-wine of gewoon even lekker bijkletsen met je vrienden en vriendinnen.

Kijk hier voor meer informatie over Hapjes • Buffet

Wil je meer weten, bel/mail of kom langs voor de juiste invulling en de prijs van de excursie of het arrangement.Bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@boerenzolder.nl

Wil je meer informatie over De Boerenzolder kijk dan hier.