Excursies en Arrangementen

 

Een super interessante dag beleef je bij ons op Kaasboerderij De Lange Hoeve. Bekijk en ervaar hoe het allemaal reilt en zeilt bij ons op het bedrijf. Tijdens een excursie kun je het hele proces volgen. Van het melken van de koeien tot en met het kaasmaken toe.

Een excursie kan bestaan uit enkel en alleen een rondleiding, maar het kan natuurlijk ook veel uitgebreider. Bijvoorbeeld met koffie en iets lekkers bij binnenkomst. Of aanvullend met koude en warme hapjes, een heerlijke lunch. Maar je kunt ook kiezen uit een van onze lekkere winterse buffetten met o.a. een smeuïge boerenstamppot of een stevige erwtensoep.

Een arrangement kan o.a. bestaan uit:

• Rondleiding op de kaasmakerij en boerderij

• Bijvoorbeeld een lunch, met diverse mogelijkheden of een picknick op het veld

• Kaasjesgolf rondom onze koeien

• Kaasproeverij in onze ambachtelijke kaaswinkel

• High-Tea, met onbeperkt thee (diverse smaken) verzorgd met allerlei zoete lekkernijen zoals bonbons, muffins en brownies maar ook hartige hapjes zoals wraps en sandwiches

• Feestje? Wij hebben een prachtige boerenzolder die afgehuurd kan worden voor diverse activiteiten, enz.

THEMADAGEN

Je kunt de dag compleet maken wanneer je kiest voor een bepaalde themadag. Zo hebben we een Stoere Boeren Woensdag, Dappere Doeners Donderdag, Verrassende Vergader Vrijdag en een Super (ont)Spannende Zaterdag. De themadag bevat een compleet arrangement en is op elke woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag te boeken.

Excursies en arrangementen zijn mogelijk van woensdag t/m zaterdag. Graag minimaal 5 dagen van te voren reserveren om teleurstellingen te voor-komen. Annuleren kan tot 2 dagen van te voren. Specifieke wensen kun je altijd met ons bespreken! Minimum van 10 personen.

dlh_tourbus
dbz_rondleiding_88A8895

Maak je excursie of arrangement compleet met koude of warme hapjes.

Hieronder vind je een aantal serveersuggesties voor bij je excursie  of arrangement. Hapjes zijn altijd in overleg samen te stellen.

Voor meer informatie, speciale wensen en/of reserveringen bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@delangehoeve.nl