Ons Team

Eigenaren: Herman en Mieke van den Heuvel

Ons team heeft een neus voor lekkere kaas en delicatessen!
Op onze kaasboerderij de Lange Hoeve werken we met een hecht team van creatieve en ambitieuze mensen die hun vak verstaan, maar vooral ook passie hebben voor lekkere kaas met volop smaak.

Voortdurend streven wij naar innovatie en verdere ontwikkeling van onze producten. Met onze neus voor speciale kazen zijn wij dan ook altijd op zoek naar nieuwe en verfijnde smaken voor o.a. onze boerenkazen.

In de prachtige ambiance van Heusden en Altena, met haar vredig grazende melkkoeien en uitbundig schreeuwende grutto´s ligt onze boerderij. Naast het houden van koeien en het maken van speciale boerenkazen heten wij je graag van harte welkom voor een gezellige dag op de boerderij.

Kaasboerderij De Lange Hoeve is een prachtige plek om eens heerlijk de benen te strekken en de armen wijd uit te slaan. Onze inzet is om iedere gast voldaan, met nieuwe energie en een grote glimlach op het gezicht huiswaarts te laten keren.

De ongedwongen sfeer, de ongekende gastvrijheid van het platteland en de vele activiteitenprogramma’s maken dat wij voor iedereen een geslaagde dag beloven.

Op de website geven we enkele voorbeelden om je dag samen te stellen. Je bent hier helemaal vrij in. Lastig om tot een invulling voor een feestje of bedrijfsuitje te komen?Neem dan contact met ons op.

Uw persoonlijke wensen, verwerkt in een bestaand arrangement of een geheel nieuw arrangement naar uw idee; wij maken het graag voor U! Natuurlijk ben je ook welkom om vooraf het programma door te spreken op de boerderij.

HET IS DUIDELIJK:
OP ONZE BOERDERIJ VALT HEEL VEEL TE BELEVEN!

Voor meer informatie en/of reserveringen bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@delangehoeve.nl